Määräaikaiskatsastus, muutoskatsastus, rekisteröintikatsastus, jälkitarkastus, leimalle vienti, päästömittaus…

Katsastuksia on monenlaisia, mutta kaikissa niissä on lähtökohtaisesti tarkoituksena se, että liikenteessä kulkevat ajoneuvot ovat liikennekelpoisia ja turvallisia katsastushetkellä, niin ajoneuvojen kuskeille, matkustajille kuin muillekin tienkäyttäjille.

Autoilijan Avainasemat tarjoaa kokonaisvaltaisesti, 100 % kotimaisia ja puolueettomia katsastuspalveluita Pohjois-Suomen alueella 14 katsatustoimipisteessä. Alle on koottu kaikki meiltä saatavat katsastuspalvelut ja voit lukea niistä tarkemmin.

Huomaathan, että katsastusvalikoima vaihtelee toimipaikkakohtaisesti. Valitse lähin katsastustoimipaikkasi ja tutustu tarkemmin tarjontaamme!

ME OLEMME TÄÄLLÄ AUTOASI VARTEN
VARAA AIKA!

Meillä asioidessasi saat varautua hyväntuuliseen,
mutta laadukkaaseen palveluun.

Avainasemilta saat
kaikki katsastuspalvelut

Määräaikaiskatsastus

Lakisääteisissä määräaikaiskatsastuksissa huolehditaan siitä, että ajoneuvot ovat liikennekelpoisia ja turvallisia katsastushetkellä.
Lue lisää

Jälkitarkastus

Jos määräaikaiskatsastuksessa huomataan vikoja tai puutteita, määrätään ajoneuvolle katsastuksen jälkitarkastus, jossa tarkastetaan, että löydetyt viat on korjattu ja ajoneuvo on turvallinen.
Lue lisää

Muutoskatsastus

Muutoskatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvoon tehdyt merkittävät tekniset muutokset.
Lue lisää

Päästömittaukset

Määräaikaiskatsastuksen yhteydessä auton kunto katsastetaan päästöjä myöten oli kyseessä sitten diesel- kuin bensiinikäyttöinen ajoneuvo.
Lue lisää

Rekisteröintikatsastukset

Jos tuot ajoneuvon ulkomailta Suomeen, se täytyy katsastaa ennen ensirekisteröintiä. Rekisteröintikatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvon tekniset tiedot, rakenne, varusteet ja kunto.
Lue lisää