Me olemme täällä autoasi varten
Varaa aika!

Meillä asioidessasi saat varautua hyväntuuliseen, mutta laadukkaaseen palveluun.

Huomioithan, että raskaiden ajoneuvojen, perävaunujen ja erikoiskatsastusten (muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset
yms.) varaukset soittamalla ko. katsastusasemalle.

Tarkista poikkeavat aukioloajat tästä

AVAINASEMILTA SAAT
KAIKKI KATSASTUSPALVELUT

Venerekisteröinti

Autoilijan Avainasemat tuntee uuden veneen hankkineen tarpeet sekä tietää, millaisia asioita tulisi käytetyn veneen ostajan huomioida.
Lue lisää

Ajoneuvon vakuutukset

Vakuutukset ovat autoilijan ensimmäinen ja tärkein turva. Jos ajoneuvoa ei ole vakuutettu, sillä ei suositella ajettavan lainkaan.
Lue lisää

Ajoneuvojen omistajan vaihdokset

Me autamme sivua ajoneuvon omistajan vaihdosten kaikissa vaiheissa!
Lue lisää

Ajoneuvon rekisterikilvet

Katsastusasema voi auttaa Sinua aina tilanteissa, jos haluat hankkia ajoneuvollesi uudet rekisterikilvet kadonneiden tai turmeltuneiden tilalle.
Lue lisää

Ajoneuvon rekisteröinti

Ajoneuvo tulee rekisteröidä sen kaikissa elämänvaiheissa: ensikäyttöönotossa, omistajavaihdosten yhteydessä, liikenteestä poistettaessa sekä liikennekäyttöönotossa.
Lue lisää

Asiantuntijalausunnot

Kun ajoneuvoon tehdään suurempia muutoksia rakenteeseen tai auton toimintaan kriittisesti vaikuttaviin järjestelmiin tai ajoneuvo rekisteröidään ensimmäistä kertaa (pääasiassa raskas kalusto), tarvitaan katsastajan hyväksynnän lisäksi hyväksytyn asiantuntijan lausunto.
Lue lisää

Ensirekisteröinnit

Jokainen ajoneuvo, joka on tuotu Suomeen uutena tai käytettynä, tulee katsastaa sekä ensirekisteröidä. Me hoidamme ajoneuvosi rekisteriin ja liikenteeseen!
Lue lisää

Liikennekäyttöönotot ja –poistot

Joskus on tilanteita, kun ajoneuvolle ei ole käyttöä, mutta sen myyminen ei ole silti ajankohtaista. Silloin ajoneuvo kannattaa poistaa liikennekäytöstä.
Lue lisää

Siirtolupa ajoneuvolle

Siirtolupa tarvitaan aina, kun halutaan siirtää ajoneuvoa, jolla ei ole voimassa olevaa rekisteriä eikä liikennevakuutusta.
Lue lisää

Yksittäishyväksynnät

Yksittäishyväksyntä on menettely, jossa valtuutettu hyväksyntäviranomainen varmentaa, että uusi ajoneuvo on varmasti kaikkien vaatimusten mukainen.
Lue lisää