Kun ajoneuvo rekisteröidään hallintaasi, tulisi sillä olla vakuutus voimassa. Jos ajoneuvoa ei ole vakuutettu, sitä ei suositella ajettavan metriäkään. Autoilijan Avainasemat helpottaa prosessia siten, että hoidamme vakuutukset kuntoon ajoneuvon rekisteröinnin yhteydessä. Kun rekisteröit autosi kanssamme, saat pakolliset vakuutusasiat hoidettua samalla kerralla katsastusasemallamme.

Liikennevakuutus turvana ajomatkoillasi

Liikennevakuutus on ensimmäinen ja tärkein autoilijan turva. Kun ajoneuvon liikennevakuutusasiat ovat kunnossa, on huolettomampaa liikkua vakuutetulla ajoneuvolla. Liikennevakuutus korvaa vastapuolelle aiheutetut henkilö- ja omaisuusvahingot. Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille. Jos kuljetat vakuuttamatonta autoa liikenteessä, poliisi on velvoitettu poistamaan kilvet ajoneuvolta.

Liikennevakuutuksen hinta vaihtelee ajoneuvon moottorin sylinteritilavuuden, tehon sekä vakuutuksen ottajan iän ja kotipaikan mukaan. Vakuutuksentarjoajilla on usein laskurit verkkosivuillaan liikennevakuutuksen hinta-arviota varten.

Ajoneuvon muut vakuutukset – autovakuutus eli kasko

Liikennevakuutus ei korvaa ajoneuvollesi tapahtuneita vahinkoja. Liikennevakuutus korvaa vain vahingot, joita ajoneuvosi on saanut aikaan muille liikenteessä liikkujille sekä omaisuudelle. Autovakuutus eli kasko antaa monipuolisen turvan ajoneuvollesi tilanteessa kuin tilanteessa. Jos satuit esimerkiksi syksyn äkkijäätiköillä suistumaan tieltä, autosi varastettiin tai sen kylkeä naarmutettiin, kasko korvaa nämä omaisuusvahingot. Kaskovakuutus on vapaaehtoinen.

Autoilijan Avainasemat tekee yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Meidän kauttamme hoidat vakuutusasiat kuntoon helposti ja yksinkertaisesti rekisteröinnin yhteydessä.

Tutustu lisää:

ME OLEMME TÄÄLLÄ AUTOASI VARTEN
Ajoneuvon vakuutukset ilman ajanvarausta

Hoidamme ajoneuvon vakuutusasiat ilman ajanvarausta. Voit saapua konttorille sinulle parhaaseen aikaan. Mikäli tarvitset neuvoa vakuutusasioihin liittyen, voit soittaa alla lueteltuihin konttoreillemme.

Palvelu on saatavilla seuraavilla asemilla:

 

Auton vakuutus Avainasemat

Kiinnostaisiko sinua myös
nämä aiheet?

Asiakaskokemuksia

”Saitte minusta vakituisen asiakkaan ja suosittelen muillekin.” … ”Katsastusasemalla sai mukavaa ja nopeaa palvelua, vaikka tulimme ilman ajanvarausta.” … ”Ei lisättävää. Huippu palvelu.”
Lue lisää

Katsastuksen ajankohtaisuus

Seuraava katsastus määräytyy edellisen katsastuksen mukaan mutta siihen voi myös itse vaikuttaa. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi.
Lue lisää