Tyytyväisiä asiakkaitamme jo vuodesta 1997

Meille on tärkeää, että asiakas voi lähteä katsastuksen jälkeen ajelemaan kotiin turvallisin mielin.

Kaikkia Autoilijan Avainasemien toimipisteitä yhdistävät samat arvot: laatu, palvelu ja oikeudenmukaisuus. Pyrimme olemaan lähellä asiakasta ja haluamme aina auttaa. Voit kysyä meiltä mitä tahansa katsastuksiin, ajoneuvojen kunnossapitoon tai rekisteröinteihin liittyvää, me teemme työtämme sinua varten.

Me seisomme työmme takana ja pidämme kiinni siitä mitä lupaamme.

ME OLEMME TÄÄLLÄ AUTOASI VARTEN
VARAA AIKA!

Meillä asioidessasi saat varautua hyväntuuliseen,
mutta laadukkaaseen palveluun.

Tyytyväisiä
asiakkaitamme

Wetteri Power Oy on tehnyt yhteistyötä Avainasemien kanssa jo yli 20 vuotta. Wetteri Power tarjoaa Volvo- ja Renault-merkkisten kuorma-autojen myynti-, huolto-, ja varaosapalveluita Pohjois-Suomessa. He tarjoavat toimipisteissään myös huolto- ja varaosapalveluita myös Bobcat- ja Doosan-maansiirtokoneille yhdessä RealMachinery Oy:n kanssa. Wetteri Powerin toimitusjohtaja Antti Ollikainen kertoo, että Avainasemat hoitaa valtaosin Wetteri Powerin katsastukset ja niihin liittyvät oheispalvelut aina siirtoluvista varsinaisiin rekisterikilpiin. ”Avainasemat pystyvät tarjoamaan palvelut joustavasti ja lähellä meitä.” Yhteistyö alkoi heti Avainasemien/Lakeuden Katsastuksen perustamisen jälkeen yrityksen alkujuurilla Kempeleessä ja on jatkunut tiiviinä siitä saakka. Ollikainen kertoo, että katsastusasioissa yhteistyökumppanin luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää kaikilla osa-alueilla: ”Katsastuksen puolueettomuus on mielestämme tärkeä säilyttää.” Avainasemat on Wetteri Powerille paikallinen kumppani, johon on aina voinut luottaa. Yhteinen tulevaisuus näyttää valoisalta ja yhteistyö jatkuu. ”En näe syytä, miksi en suosittelisi Avainasemia muille alan toimijoille.”
– Antti Ollikainen, toimitusjohtaja, Wetteri Power
”Ammattimaisuus on heitä kuvaava sana.” Olin kuullut Lakeuden Katsastuksesta pelkkää hyvää, ja ensimmäisestä käynnistä alkaen syntyi luottamus. Katsastukseen on helppo mennä, palvelu on joustavaa ja odottaessa voi hörpätä kahvitkin. Käytän heillä autoani rutiinikatsastuksessa, mutta hybridiautonikin kohdalla autoliike teki ensikatsastuksen heillä. Huomiona myös sellainen, että jos autossa epäilyttää jokin, niin Lakeuden Katsastuksessa voi varmistaa auton toiminnan luotettavuus. Mielestäni yritys on hyvin johdettu, sieltä saa autoon liittyviin asioihin neuvoja ja heillä on hyvä verkosto myös korjaamopuolelle. Yhdellä sanalla jos pitää kuvata, niin se on ammattimaisuus. Tulen jatkossakin katsastamaan autoni Lakeuden Katsastuksessa, ja voi ehdottomasti suositella heitä muille.
– Pertti Sankilampi, yksityisautoilija
”Eipä ole päässyt moittimaankaan.” Sain tuttavan kautta kontaktin Lakeuden Katsastukseen, ja siellä tiellä ollaan. Arvostaan joustavaa palvelua. Maansiirtokalustoni katsastusta varten ei ole tarvinnut käyttää työaikaakaan, kun palvelua löytynyt jopa lauantaisin. Tämä on helpottanut kiireaikoina omaa tilannettani. Olen katsastanut yhdistelmääni Lakeuden Katsastuksessa, ja niin tulee jatkumaankin. Yksinkertaisesti kyseessä on toimiva ja palveleva taho. Kaikki pellaa. Voin kyllä suositella heitä raskaan kaluston katsastamissa muillekin.
– Mauri Buller, yksityinen maansiirtoalan elinkeinoharjoittaja
”Sujuva katsastuspalvelu säästää asiakkaamme euroja.” Kun ollaan tekemisissä raskaan kaluston kanssa, on katsastuskin yksi merkittävä osatekijä asiakkaamme palvelussa. Huollon tai korjauksen jälkeinen sujuva katsastuspalvelu nimittäin säästää asiakkaamme euroja, kun kallista kalustoa ei tarvitse katsastusviiveen vuoksi seisottaa. Eikä kuskinkaan tarvitse kuljetella rekkaa tai perävaunua varikon, huollon ja katsastuksen välillä, kun huollon yhteydessä voimme hoitaa Lakeuden Katsastuksessa katsastusasiat helposti kuntoon. Siellä tiedetään myös uusimmat säädökset massoista, mitoista ja muista yksityiskohdista. Saamme perävaunujen valmistukseen ohjeita ja konsultointia oikeiden ratkaisuiden tekemiseksi, kun teemme muutostöitä esimerkiksi perävaunuihin tai kun kalustoa rekisteröidään. Tyypillisimmin Lakeuden Katsastuksen palvelualttius astuu kuvaan, kun asiakkaan katsastusraja on juuri tulossa vastaan, tai jopa mennyt pitkäksi. Viikonloppunakin ovat ovet tarvittaessa auki ja asiakkaan kalusto ilman viivettä takaisin tiellä. Yhteistyömme Lakeuden Katsastuksen kanssa tulee jatkumaan, ja voimme varauksetta suositella sitä muillekin.
– Tero Meriruoko, toimitusjohtaja/Kempeleen Autoklinikka Oy ja Kempeleen kuljetus tekniikka Oy
Nettivaraus toimi ja ajan sai helposti varattua. Nettivaraajan etu/alennus oli hyvä. Sijainti hyvä, eikä tarvinnut jonottaa. Katsastusmies oli ystävällinen ja asiallinen.
Aivan ihana henkilökunta ja hyvä palvelu. Nais immeiselle selitetään asiat ”ymmärrettävästi”
Saitte minusta vakituisen asiakkaan ja suosittelen muillekin.
Ihan asiallinen inssi,laitto jarruletkun kiinnityskuminkin paikalleen kun oli irronnu,ja näytti mitkä osat pitää vaihtaa, hylätty tuomio tosin tuli mutta sitä aavistelinkin,.laittelen kuntoon ja palaan
Katsastusasemalla sai mukavaa ja nopeaa palvelua, vaikka tulimme ilman ajanvarausta.
Superystävällinen palvelu ilman ajanvarausta. 10/10

  Haluatko lähettää meille
  palautteesi?

  Ota yhteyttä

  Vierestä löydät listattuna kaikki 14 Autoilijan Avainasemien toimipistettä. Klikkaa itsesi lähimmän toimipisteesi sivuille ja tutustu meihin ja tarjoamiimme palveluihin tarkemmin.

  Tervetuloa katsastukseen Autoilijan Avainasemille!

  Tiesitkö, että…

  Meillä asioidessasi saat varautua hyväntuuliseen mutta laadukkaaseen palveluun!