Jos yrityksesi käytössä on useampia ajoneuvoja, tai haluat säästää omaa ja työntekijöidesi aikaa, voit tehdä kanssamme joustavan sopimuksen katsastuksista.

Vältä jonotus ja sovi kanssamme noutopalvelusta. Oulun aluella, haemme ja palautamme ajoneuvot sopimuksen mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia edes korjaamo- tai varaosapalveluista, sillä niitäkin löytyy usean katsastustoimipaikkamme lähimaastosta.

Maksun voit hoitaa esimerkiksi laskulla. Leimahuolet hälvenevät lopullisesti solmiessasi kanssamme juuri yrityksesi tarpeisiin muovatun vuosisopimuksen.

Anna meidän hoitaa katsastusasiat puolestasi avoimesti, puolueettomasti ja luotettavasti, jolloin voit itse keskittyä liiketoimintaasi.

yhteyshenkilösi yrityspalveluissa:

Liisa Pellikka

Yrittäjä
liisa.pellikka@avainasemat.fi

Tyytyväisiä
asiakkaitamme

Wetteri Power Oy on tehnyt yhteistyötä Avainasemien kanssa jo yli 20 vuotta. Wetteri Power tarjoaa Volvo- ja Renault-merkkisten kuorma-autojen myynti-, huolto-, ja varaosapalveluita Pohjois-Suomessa. He tarjoavat toimipisteissään myös huolto- ja varaosapalveluita myös Bobcat- ja Doosan-maansiirtokoneille yhdessä RealMachinery Oy:n kanssa. Wetteri Powerin toimitusjohtaja Antti Ollikainen kertoo, että Avainasemat hoitaa valtaosin Wetteri Powerin katsastukset ja niihin liittyvät oheispalvelut aina siirtoluvista varsinaisiin rekisterikilpiin. ”Avainasemat pystyvät tarjoamaan palvelut joustavasti ja lähellä meitä.” Yhteistyö alkoi heti Avainasemien/Lakeuden Katsastuksen perustamisen jälkeen yrityksen alkujuurilla Kempeleessä ja on jatkunut tiiviinä siitä saakka. Ollikainen kertoo, että katsastusasioissa yhteistyökumppanin luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää kaikilla osa-alueilla: ”Katsastuksen puolueettomuus on mielestämme tärkeä säilyttää.” Avainasemat on Wetteri Powerille paikallinen kumppani, johon on aina voinut luottaa. Yhteinen tulevaisuus näyttää valoisalta ja yhteistyö jatkuu. ”En näe syytä, miksi en suosittelisi Avainasemia muille alan toimijoille.”
– Antti Ollikainen, toimitusjohtaja, Wetteri Power
”Ammattimaisuus on heitä kuvaava sana.” Olin kuullut Lakeuden Katsastuksesta pelkkää hyvää, ja ensimmäisestä käynnistä alkaen syntyi luottamus. Katsastukseen on helppo mennä, palvelu on joustavaa ja odottaessa voi hörpätä kahvitkin. Käytän heillä autoani rutiinikatsastuksessa, mutta hybridiautonikin kohdalla autoliike teki ensikatsastuksen heillä. Huomiona myös sellainen, että jos autossa epäilyttää jokin, niin Lakeuden Katsastuksessa voi varmistaa auton toiminnan luotettavuus. Mielestäni yritys on hyvin johdettu, sieltä saa autoon liittyviin asioihin neuvoja ja heillä on hyvä verkosto myös korjaamopuolelle. Yhdellä sanalla jos pitää kuvata, niin se on ammattimaisuus. Tulen jatkossakin katsastamaan autoni Lakeuden Katsastuksessa, ja voi ehdottomasti suositella heitä muille.
– Pertti Sankilampi, yksityisautoilija
”Eipä ole päässyt moittimaankaan.” Sain tuttavan kautta kontaktin Lakeuden Katsastukseen, ja siellä tiellä ollaan. Arvostaan joustavaa palvelua. Maansiirtokalustoni katsastusta varten ei ole tarvinnut käyttää työaikaakaan, kun palvelua löytynyt jopa lauantaisin. Tämä on helpottanut kiireaikoina omaa tilannettani. Olen katsastanut yhdistelmääni Lakeuden Katsastuksessa, ja niin tulee jatkumaankin. Yksinkertaisesti kyseessä on toimiva ja palveleva taho. Kaikki pellaa. Voin kyllä suositella heitä raskaan kaluston katsastamissa muillekin.
– Mauri Buller, yksityinen maansiirtoalan elinkeinoharjoittaja
”Sujuva katsastuspalvelu säästää asiakkaamme euroja.” Kun ollaan tekemisissä raskaan kaluston kanssa, on katsastuskin yksi merkittävä osatekijä asiakkaamme palvelussa. Huollon tai korjauksen jälkeinen sujuva katsastuspalvelu nimittäin säästää asiakkaamme euroja, kun kallista kalustoa ei tarvitse katsastusviiveen vuoksi seisottaa. Eikä kuskinkaan tarvitse kuljetella rekkaa tai perävaunua varikon, huollon ja katsastuksen välillä, kun huollon yhteydessä voimme hoitaa Lakeuden Katsastuksessa katsastusasiat helposti kuntoon. Siellä tiedetään myös uusimmat säädökset massoista, mitoista ja muista yksityiskohdista. Saamme perävaunujen valmistukseen ohjeita ja konsultointia oikeiden ratkaisuiden tekemiseksi, kun teemme muutostöitä esimerkiksi perävaunuihin tai kun kalustoa rekisteröidään. Tyypillisimmin Lakeuden Katsastuksen palvelualttius astuu kuvaan, kun asiakkaan katsastusraja on juuri tulossa vastaan, tai jopa mennyt pitkäksi. Viikonloppunakin ovat ovet tarvittaessa auki ja asiakkaan kalusto ilman viivettä takaisin tiellä. Yhteistyömme Lakeuden Katsastuksen kanssa tulee jatkumaan, ja voimme varauksetta suositella sitä muillekin.
– Tero Meriruoko, toimitusjohtaja/Kempeleen Autoklinikka Oy ja Kempeleen kuljetus tekniikka Oy

kaikki katsastuspalvelut
myös yrityksille

Määräaikaiskatsastus

Lakisääteisissä määräaikaiskatsastuksissa huolehditaan siitä, että ajoneuvot ovat liikennekelpoisia ja turvallisia katsastushetkellä.
Lue lisää

Jälkitarkastus

Jos määräaikaiskatsastuksessa huomataan vikoja tai puutteita, määrätään ajoneuvolle katsastuksen jälkitarkastus, jossa tarkastetaan, että löydetyt viat on korjattu ja ajoneuvo on turvallinen.
Lue lisää

Muutoskatsastus

Muutoskatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvoon tehdyt merkittävät tekniset muutokset.
Lue lisää

Päästömittaukset

Määräaikaiskatsastuksen yhteydessä auton kunto katsastetaan päästöjä myöten oli kyseessä sitten diesel- kuin bensiinikäyttöinen ajoneuvo.
Lue lisää

Rekisteröintikatsastukset

Jos tuot ajoneuvon ulkomailta Suomeen, se täytyy katsastaa ennen ensirekisteröintiä. Rekisteröintikatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvon tekniset tiedot, rakenne, varusteet ja kunto.
Lue lisää