Jos yrityksesi käytössä on useampia ajoneuvoja, tai haluat säästää omaa ja työntekijöidesi aikaa, voit tehdä kanssamme joustavan sopimuksen katsastuksista.

Vältä jonotus ja sovi kanssamme noutopalvelusta. Oulun aluella, haemme ja palautamme ajoneuvot sopimuksen mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia edes korjaamo- tai varaosapalveluista, sillä niitäkin löytyy usean katsastustoimipaikkamme lähimaastosta.

Maksun voit hoitaa esimerkiksi laskulla. Leimahuolet hälvenevät lopullisesti solmiessasi kanssamme juuri yrityksesi tarpeisiin muovatun vuosisopimuksen.

Anna meidän hoitaa katsastusasiat puolestasi avoimesti, puolueettomasti ja luotettavasti, jolloin voit itse keskittyä liiketoimintaasi.

Avainasemat ovat avoinna
Ma-pe klo 9-17

Joidenkin asemien aukioloajat voivat vaihdella.
Tarkistathan aukioloajan aseman omalta sivulta.

kaikki katsastuspalvelut
myös yrityksille

Määräaikaiskatsastus

Lakisääteisissä määräaikaiskatsastuksissa huolehditaan siitä, että ajoneuvot ovat liikennekelpoisia ja turvallisia katsastushetkellä.
Lue lisää

Jälkitarkastus

Jos määräaikaiskatsastuksessa huomataan vikoja tai puutteita, määrätään ajoneuvolle katsastuksen jälkitarkastus, jossa tarkastetaan, että löydetyt viat on korjattu ja ajoneuvo on turvallinen.
Lue lisää

Muutoskatsastus

Muutoskatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvoon tehdyt merkittävät tekniset muutokset.
Lue lisää

Päästömittaukset

Määräaikaiskatsastuksen yhteydessä auton kunto katsastetaan päästöjä myöten oli kyseessä sitten diesel- kuin bensiinikäyttöinen ajoneuvo.
Lue lisää

Rekisteröintikatsastukset

Jos tuot ajoneuvon ulkomailta Suomeen, se täytyy katsastaa ennen ensirekisteröintiä. Rekisteröintikatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvon tekniset tiedot, rakenne, varusteet ja kunto.
Lue lisää