Yksittäishyväksyntä on menettely, jossa valtuutettu hyväksyntäviranomainen varmentaa, että uusi ajoneuvo on varmasti kaikkien vaatimusten mukainen. Yksittäishyväksyntää voi hakea niin auton omistaja, auton valmistaja, valmistajan edustaja tai auton maahantuoja.

Suomessa tehtävä yksittäishyväksyntä on yleensä kansallinen yksittäishyväksyntä, joka on voimassa Suomessa, mutta myös EU-maissa, mikäli hyväksyntä vastaa paikallisia vaatimuksia. Kansallinen yksittäishyväksyntä voidaan myöntää M-, N- ja O-luokan ajoneuvoille.

Suoritamme yksittäishyväksynnät yhteistyössä Testmill Oy:n kanssa. Voit lukea lisää yksittäishyväksynnästä Testmillin sivuilta ja Liikenne- ja viestintäviraston Traficomin sivuilta.

ME OLEMME TÄÄLLÄ AUTOASI VARTEN

Varaa aika yksittäishyväksyntään palvelua tarjoavalta asemalta puhelimitse. Asemasi puhelinnumeron löydät alla olevan listan linkkipainikkeita seuraamalla.

Palvelu on saatavilla seuraavilla asemilla:

Kiinnostaisiko sinua myös
nämä aiheet?

Määräaikaiskatsastus

Lakisääteisissä määräaikaiskatsastuksissa huolehditaan siitä, että ajoneuvot ovat liikennekelpoisia ja turvallisia katsastushetkellä.
Lue lisää

Yritys

Me Autoilijan Avainasemilla pyrimme olemaan lähellä asiakasta, kuuntelemme ja autamme. Teemme työmme vastuullisesti, tasalaatuisesti ja vaatimusten mukaisesti.
Lue lisää

Katsastuksen ajankohtaisuus

Seuraava katsastus määräytyy edellisen katsastuksen mukaan mutta siihen voi myös itse vaikuttaa. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi.
Lue lisää