Maikkula on kotimainen katsastaja

palveleva suomalainen – Liikenneturvallisuus on työtämme

Maikkulan katsastus on parempi paikka katsastaa ja 100 % suomalainen! Katsastamolla ollaan keskitytty olennaiseen, eli määräaikaisiintarkastuksiin.

Palvelemme maanantaista perjantaihin 9–17.00. Sijaitsemme Maikkulan yrityskylässä Citytallin tiloissa Neste Oulunbaari Maikkulan vieressä, Unikulmaa vastapäätä.

Teemme Maikkulan katsastuksessa henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset ja jälkitarkistukset. Matkailuajoneuvot ja perävaunut katsastamme Äimätien katsastuksessa. Verkkomaksu tai korttimaksu paikan päällä, yrityksille myös laskutusmahdollisuus. Asemalla ei käsitellä käteistä rahaa.

Maikkulasta katsastukset myös ilman ajanvarausta – Aja vain asemalle ja autosi katsastetaan odottaessasi. Saatavuus luonnollisesti vaihtelee suuresti kysynnän mukaan. Mikäli haluat varmistua palvelun saatavuudesta tee varaus etukäteen tai ole yhteydessä katsastusasemalle puh. 08-3117181.

Odotustiloissa ei ole kahvitarjoilua mutta vieressä on Neste Oulunbaari Maikkula (lounas, grilli, kahvila autopesu) vieressä on myös Meriläisen leipomo (lounas, kahvila ja leipomotuotteiden myymälä)

Nurkan takaa löytyy Maikkulan autohuolto. Meiltä saat käyttöösi helpon ja huolettoman Katsastusapupalvelun: tuo vain autosi meille, tarkastamme sen ja suoritamme tarpeelliset huollot, jonka jälkeen käytämme autosi katsastuksessa puolestasi!

Tervetuloa katsastukseen Maikkulaan!

Maikkulan Katsastus
Haaransuontie 4
90240 Oulu

Katsastukset myös ilman ajanvarausta.

Saatavilla olevat palvelut

 • Jälkitarkistukset kevyt <3500kg
 • Kaasuvuotomittaukset
 • Kuntotarkastukset
 • Melumittaukset
 • Määräaikaiskatsastukset kevyt <3500kg
 • Noutopalvelu
 • Ympäristohaittojen tarkistukset
 • EI KÄTEISMAKSUA!

Katsastus Oulu, Maikkulan katsastus palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-17

Tyytyväisiä
asiakkaitamme

Nettivaraus toimi ja ajan sai helposti varattua. Nettivaraajan etu/alennus oli hyvä. Sijainti hyvä, eikä tarvinnut jonottaa. Katsastusmies oli ystävällinen ja asiallinen.
Aivan ihana henkilökunta ja hyvä palvelu. Nais immeiselle selitetään asiat ”ymmärrettävästi”
Saitte minusta vakituisen asiakkaan ja suosittelen muillekin.
Ihan asiallinen inssi,laitto jarruletkun kiinnityskuminkin paikalleen kun oli irronnu,ja näytti mitkä osat pitää vaihtaa, hylätty tuomio tosin tuli mutta sitä aavistelinkin,.laittelen kuntoon ja palaan
Katsastusasemalla sai mukavaa ja nopeaa palvelua, vaikka tulimme ilman ajanvarausta.
Superystävällinen palvelu ilman ajanvarausta. 10/10

Oulussa
Maikkulassa katsastaa

  Haluatko lähettää meille
  palautteesi?