Yleistä

Nämä varausehdot koskevat sekä internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia että asiakaspalvelumme kautta tehtäviä varauksia.

Ehtojen hyväksyminen

Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot.

Ajoneuvotyypin valinta

Varmista, että olet syöttänyt rekisteritunnuksen ja ajoneuvon tiedot oikein.

Palvelujen valinta

Ajanvarausjärjestelmä ehdottaa määräaikaiskatsastusta varatessasi ajoneuvosi tarvitsemia päästömittauksia. Jos olet teettänyt tai olet aikeissa teettää nämä mittaukset toisaalla katsastukseen mennessä, voit poistaa ne varaukselta. Tällöin tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Todistus on voimassa 3 kuukautta.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Varauksen maksaminen

Tietyt alennushinnat edellyttävät ennakkomaksua netissä. Nämä on merkitty ajanvarauskalenteriin. Normaalihintaisten varausten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä.

Maksupalvelumme tuottaa Paytrail. (Paytrail maksupalveluehdot).

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja
maksukortit sekä käteinen raha.

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Maksettu varaus

Ennakkoon maksetun ajan voi siirtää vain saman hintaiseen tai halvempaan aikaan netissä ja asiakaspalvelumme kautta. Mikäli aika siirretään halvempaan aikaan, erotusta ei hyvitetä.

Maksamaton varaus

Maksamattoman varauksen voi siirtää vapaasti minkähintaiseen aikaan tahansa.

Alennusten yhdistäminen

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

Saapuminen ja lähteminen

Palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Katsastusasioissa ilmoittaudu kuitenkin toimipaikalla n. 10–15 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa milloin tahansa ennen varausajankohtaa. Jos olet maksanut varauksen etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksun palautusta varten.

Jos jätät saapumatta varattuna aikana, maksettua varausta ei hyvitetä.

Käyttäjän vastuusta

Käyttäjä vastaa Palvelun käytöstä sekä Palveluun jättämästään materiaalista ja siitä, ettei Palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis-ja muita suojattuja oikeuksista tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, Autoilijan Avainasemille, sopimuskumppaneille, Palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan Avainasemille tai kolmannelle aiheuttamansa vahingon.

Maksupalveluehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan siihen Autoilijan Avainasemien toimipisteeseen, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin,Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Autoilijan Avainasemat

Äimätien Katsastus Oy 2193350-4 palaute@avainasemat.fi 08 338060

Äimätien Katsastus Oy, Äimätie 5, 90400 Oulu

Maikkulan Katsastus, Haaransuontie 4, 90240 Oulu

Lakeuden Katsastus Takatie 7, 90440 Kempele puh: 08 5546707

Euro Ins Oy 2587952-5 palaute@avainasemat.fi 016 4250030

Merilapin Katsastus Keminmaa, Ratakuja 4, 94450 Keminmaa

Merilapin Katsastus Tornio, Raumontie 1, 95400 Tornio

Konetien Katsastus Oy 1867673-8 palaute@avainasemat.fi 08 3117151

Konetien Katsastus Oy, Konetie 3, 90620 Oulu

Muhoksen Autokatsastus, Koivikontie 5, 91500 Muhos

Konetien Katsastus Oy, Vaala, Puusepäntie 1, 91700 Vaala

Konetien Katsastus Oy Puolanka, Maaherrankatu 5, 89200 Puolanka

Konetien Katsastus Oy Utajärvi, Hiltulantie 2, 91600 Utajärvi

Putaan Katsastus Oy 1493681-1 palaute@avainasemat.fi 08 340700

Putaan Katsastus Oy, Virpiväylä 11, 90830 Haukipudas

Roi Katsastus Oy 2247871-8, palaute@avainasemat.fi 016 4250030

Roi Katsastus Oy Teollisuustie, Teollisuustie 12 D, 96320 Rovaniemi

Roi Katsastus Oy Saarenkylä, Yhdysväylä 6, 96910 Rovaniemi Merilapin Katsastus Ylitornio, Kilpisjärventie 30, 95600 Ylitornio